Jagttegn i Aarhus samt størstedelen af Jylland

Et jagttegn er naturligvis en forudsætning for, at du kan gå lovligt på jagt. Med et jagttegn er du bedst muligt rustet til at gå på jagt, og derfor anbefaler vi, at du vælger os, når du skal tage jagttegn i Aarhus eller andre dele af Jylland. På denne måde er du bedst muligt klædt på til den gældende og afgørende jagtprøve, der faciliteres af Naturstyrelsen. Når du vælger os, vil oplevelserne og træningen foregå via vores weekendkurser, som er nøje tilrettelagte, så vi alle i fællesskab får mest muligt ud af tiden

Få dit jagttegn i Aarhus, Vejle, Fredericia eller andre jyske byer

Selvom du ikke bor i eller omkring Aarhus, har vi gjort det let tilgængeligt for dig at få et jagttegn. Vi mener, at det er vigtigt, at alle har de samme muligheder, og derfor tilbyder vi jagttegn mange forskellige steder i Jylland, så du nemt kan melde dig på kurser og få dit jagttegn, uanset hvor du bor. Det er muligt at tage dit jagttegn i både Aarhus, Skjern, Aalborg, Silkeborg, og Kolding. Uanset hvor du er fra i den midterste samt sydlige del af Jylland, er det altså nemt at komme til en by, hvor vi udbyder kurser. Det er utrolig vigtigt for os, at vores kursister føler sig velkomne, hvilket også er grunden til, at vi er så udbredt i Jylland.

Weekendkurserne kommer selvfølgelig også omkring krav og forudsætninger i relation til de respektive prøver. Vores fremmeste opgave her hos Jagtskole.dk er at klæde dig godt på til Naturstyrelsens jagtprøve, så du som kursist kan klare dig igennem med bravur og erhverve dig et jagttegn, som giver dig ret til at gå på jagt. Vores undervisning baserer sig på weekendkurser, hvor der både er tid til at gennemgå teorien i form af relevant lovgivning og bestemmelser og mere praktisk jægerhåndværk, herunder alt fra vildtkending til våbenhåndtering.

jagttegn og jagtprøve i Aarhus

Vi giver dig de bedste forudsætninger for at få dit jagttegn i Aarhus

Når du forbereder dig på dit jagttegn hos os, sikrer vi dig, at du får de allerbedste forudsætninger. Vores populære weekendkurser forbereder dig til både den teoretiske prøve og den praktiske haglskudsprøve, så du med garanti føler dig klar og veloplagt til den endelige prøve. Naturstyrelsens jagtprøve afholdes to gange årligt i perioderne fra den 15. april til den 30. juni og fra den 15. september til den 31. oktober. Weekendkurserne består både af en teoretisk og en praktisk del, så du opnår et kendskab til alt, der vedrører jagt. Den praktiske del er også kendt som jægerhåndværk og består blandt andet af våbenhåndtering samt vildtkending. Den teoretiske del sørger for, at al teori bliver gennemgået. Dette indebærer naturligvis al teori, der er forbundet med jagt, herunder relevante bestemmelser og lovgivning.

Vi tilbyder beståelsesgaranti, hvilket betyder, at alle vores kursister kommer til at bestå Naturstyrelsens jagtprøve. Beståelsesgarantien gælder, hvis du tager jagttegn i Kolding, Aarhus eller i en af de resterende byer. Det er meget sjældent, at nogen dumper, men de enkelte, der gør, er altså sikret en plads på et af vores jagtkurser det efterfølgende år. Dette er ganske gratis, så du ikke står overfor at skulle betale igen. Vi er naturligvis interesseret i, at alle vores tilmeldte består og gennemfører i første forsøg, men hvis uheldet skulle være ude, hvor noget kan risikere at glippe, er vi meget interesseret i at hjælpe dig igennem anden gang, så du hurtigst muligt kan bevæge dig ud på jagt.

Din nye hobby ved siden af studiet

Mange forbinder det at gå på jagt med voksne mænd og bestemt ikke kvinder eller unge mennesker. Dette er vi dybt uenige i, da vi mener, at interessen for jagt kan opstå hos alle. Vores kurser er derfor velegnede til alle, der ønsker at tage jagttegn. Hvilket også er grunden til, at vi naturligvis også henvender os til kvinder og unge mennesker. Unge mennesker er ofte studerende, så disse henvender vi os i høj grad ligeledes til. Man skal jævnfør loven dog være fyldt 16 år, før det er lovligt at få jagttegn. Jagt kan være en sjov og oplevelsesrig aktivitet ved siden af studiet, hvor du kommer til at tilbringe en masse tid i naturen og samtidig kan tænke på andet end bøgerne. Det er især i Aarhus, der er kendt som Danmarks anden største studieby, at der udbydes jagttegn til studerende. Udover en masse tid i den flotte natur, hvor du får frisk luft til hovedet og kommer lidt væk fra storbyen, indbyder både vores weekendkurser og dine efterfølgende jagtoplevelser til nye venskaber og selskab, som kan være meget givende både i skovene og derhjemme.

Da mange studerende ikke altid har det store plus på kontoen til at kunne tage sig et jagttegn i Aarhus, bestræber vi os på at holde vores priser nede, så alle kan følge med. For 4.995 kr. får du både praktisk og teoretisk undervisning samt diverse materialer til undervisning, mad, drikke og patroner. Der er dog et lille deltagelsesgebyr på 310 kr., samtidig med at du selv skal finansiere lovsamlingen og lærebogen, der koster henholdsvis 129 kr. og 499 kr. Ligesom med de fleste andre kurser er det muligt at tilkøbe ekstra undervisning, hvis man føler og mærker et behov for dette.

Den endelige prøve

Uanset om du tager dit jagttegn i Randers, Fredericia, Horsens, Kolding eller en af de øvrige byer, er det naturligvis essentielt, at du består og gennemfører den endelige prøve. Jagtprøven, som Naturstyrelsen står for, består af en praktisk og en skriftlig del. Den skriftlige del foregår ved, at der skal svares på 40 spørgsmål indenfor en halv time, hvor der maks. må være fire fejl. Den praktiske del består naturligvis af, at man skal udvise, hvordan man håndterer og behandler et skydevåben forsvarligt i forskellige kontekster.

For at bestå jagtprøven er det derfor vigtigt, at man har forberedt sig grundigt, så man har en sikker og troværdig tilgang til, hvordan det enkelte våben skal behandles, samt hvilke regler der gælder, når man færdes i naturen og er på jagt. Husk at dit jagttegn skal fornyes som minimum hvert tiende år. Hvis du glemmer dette, kan det ske, at du får frataget dit jagttegn.

Kontakt os for nærmere information

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at deltage i et forberedende kursus til jagttegn, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ligeledes få informationer om, hvordan kurserne præcist foregår, og hvornår de respektive kurser afholdes. Vi hjælper dig gerne med tilmelding eller andre udfordringer, hvis du har behov for dette.

Jagttegn – Århus er en ”jagtby”

Kontakt os på telefon 27 13 76 14, hvor vi altid er mere end klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Kontakt os ved spørgsmål ang. jagttegn i Aarhus

Tilmeld kursus