Jagttegn Holstebro

Tilmeld kursus27 13 76 14

Jagttegn: Holstebro og resten af Vestjylland

Med et jagttegn kan du lovligt begive dig ud på jagt, og det er derfor nødvendigt, at du får sådan et, hvis du er interesseret i at gå på jagt. Hos os er det muligt at få et forberedende kursus til jagttegn i Holstebro og resten af Vestjylland. Hos os kan du nemt og hurtigt gennemføre vores kursus, der kan klares på to weekender, hvor du bliver klædt godt på til jagthåndværket i praksis samt teoretisk, hvilket indebærer kendskab til relevante bestemmelser og lovgivninger, som du skal kende og forstå, inden du kan bevæge dig ud på jagt.

Din garanti for jagttegn

Vi vil gerne give muligheden for at tage jagttegn til alle, der kunne ønske det, uanset om man er mand eller kvinde, ung eller gammel eller bor i Esbjerg, Odense eller Hjørring. Dette understreger vi blandt andet med vores hurtige og let tilgængelige tilmelding, hvor du blot skal skrive oplysninger om dig selv i en formular på vores hjemmeside, som derefter sendes videre i vores system. Mange mener og tror, at jagt er forbeholdt voksne mænd, men dette mener vi langtfra er tilfældet. Kvinder og unge mennesker er ligeledes meget velkomne hos os, da vi mener, at der skal være plads til alle, der finder jagt interessant.

Udover den lette tilgængelighed, er vi desuden meget interesseret i, at du klarer dig bedst muligt, hvilket også er grunden til, at vi tilbyder beståelsesgaranti. Beståelsesgarantien indebærer, at selvom du skulle ske at dumpe, er du sikret en plads på et af vores kurser det efterfølgende år. Pladsen er gratis, så du undgår at skulle betale endnu en gang. Der er mange små ting, der kan glippe i det afgørende øjeblik, så hvis uheldet skulle være ude, er du sikret endnu et forsøg hos os. Du skal dog på ingen måde frygte, at du er i en stor risiko for at dumpe, da langt størstedelen af vores tilmeldte består i første omgang.

Formålet med vores kursus er naturligvis at forberede vores kursister til Naturstyrelsens jagtprøve, som er den, der afgør, hvorvidt du består og kan få dit jagttegn eller ej. Prøven består i, at den tilmeldte skal demonstrere både sin teoretiske og praktiske kunnen i forhold til jagt. Den teoretiske del indebærer 40 spørgsmål, som skal besvares på en halv time, hvor det er tilladt at have op til fire fejl. Den praktiske del har til formål, at den tilmeldte skal demonstrere sin håndtering med et skydevåben og sit kendskab til terræn, forsvarlighed og skudafstand.

Det er desuden en stor værdi for os, at det skal være muligt at tage jagttegn, uanset hvor man bor. Derfor har vi gjort det muligt at tage jagttegn i store dele af Jylland, hvor det blandt andet er muligt at deltage i vores kurser i Holstebro, Skjern, Vejle og Aalborg.

jagttegn jagtprøve

Derfor skal du tage dit jagttegn i Holstebro

Det er naturligvis oplagt for dig at tage dit jagttegn i Holstebro, hvis du bor i området. Hos os giver vi dig de bedste forudsætninger, så du ikke betvivler dine egne evner, hvilket eksempelvis er en stor fordel til den endelige jagtprøve. Der findes mange grunde til, at du bør tage et jagttegn. Hvis du er interesseret i jagt, viden om vilde dyr og håndtering af skydevåben, er det oplagt for dig at tage jagttegn. At tage jagttegn i Holstebro eller en af vores andre lokationer, kan være en stor fordel, hvis du indimellem trænger til at komme ud i naturen og koble lidt af fra hverdagslivet med studie, arbejde eller noget helt tredje. Der er desuden rigtig god mulighed for nye venskaber og bekendtskaber, når man går på jagt. Dette gør sig ikke kun gældende på selve jagten, men naturligvis også på vores kurser, hvor der er flere jagtinteresserede, der forberedes på samme tid.

Hvor og hvornår?

Der findes altså rigtig mange grunde til, hvorfor du bør tage jagttegn, og hvis du kan se dig selv i nogle af disse, bør du straks tilmelde dig et af vores kurser.

Jagt er de senere år nærmest blevet en folkesport, hvor flere og flere hvert år tilmelder sig forberedende kurser både i Nordjylland, på Fyn og i resten af Danmark. Ved at tage jagttegn bliver du altså en del af et større fællesskab, hvor der altid vil være nogle at dele din interesse med. Det er naturligvis også muligt at jage alene, hvis det er det, man ønsker, men det er ofte meget hyggeligt og en større oplevelse, hvis man følges med flere ad gangen.

Jagtforberedende kursus, hvor alle kan følge med

Som tidligere nævnt går vi meget op i, at vores tilmeldte kommer nemt og hurtigt igennem vores kurser og især den endelige jagtprøve. Vi går desuden meget op i, at vi skal tilbyde kurserne til alle, hvilket også understreges af vores fornuftige priser, hvor alle kan følge med. For weekendkurserne, hvor der er inkluderet både teoretisk og praktisk undervisning samt diverse materialer, frokost og patroner, skal du blot af med 4.995 kr. Udover denne pris er der små omkostninger i forhold til deltagelsesgebyr, lovsamlingen og lærebogen, som koster henholdsvis 310 kr., 129 kr. og 499 kr. Vi tilbyder ligeledes ratebetaling efter aftale, hvis der er et behov eller ønske om dette. Der vil naturligvis forekomme et ekstra tillæg, hvis du ønsker at benytte dig af muligheden for at modtage ekstra undervisning, så du kan fremstå endnu mere skarp til din jagtprøve.

Det kan desuden være en fordel at dele oplevelsen med en god ven, din far, din kusine eller lignende, da vi har en rabat, der gælder ved tilmeldelse af to personer og opefter.

Ring og hør nærmere

Lyder gode oplevelser ude i det fri som noget for dig? Så skal du tage dit forberedende kursus til jagttegn hos os, hvor du er garanteret at bestå. Vi hjælper dig hele vejen igennem, så processen bliver så gnidningsfri som mulig. Hvis du har nogle spørgsmål eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte os, når du har brug for det.

Jagttegn – Holstebro er en ”jagtby”

Henvend dig til os på telefon 27 13 76 14 eller på vores hjemmeside, hvor du ligeledes kan finde mange flere informationer om vores kurser og meget mere.

Tilmeld kursus