Jagttegn i Vejle og resten af Jylland

Er du interesseret i at tage jagttegn i Vejle? Hvis du er interesseret i jagt, men endnu ikke er i gang, hjælper vi dig med dit jagttegn i Jylland, herunder eksempelvis Vejle, Silkeborg, Aalborg, Holstebro, Aarhus, Skjern, Kolding. Hos os får du hurtigt og nemt dit jagttegn i Vejle. Dette skyldes blandt andet, at det er ganske nemt at tilmelde sig inde på vores hjemmeside, hvor du blot skal udfylde en formular med dine informationer for at blive kursist hos os. Selve kurset bliver også gennemført på meget kort tid, da du kun skal afsætte to weekender til det. I de to weekender bliver du både undervist i praktisk og teoretisk jagthåndtering, så du er forberedt bedst muligt til Naturstyrelsens jagtprøve, som er den prøve, du skal bestå for at modtage dit gyldige jagttegn.

Derfor skal du tage dit jagttegn i Vejle hos os

Uanset om du er interesseret i at tage dit jagttegn i Vejle, Silkeborg, Kolding, Aarhus, Skjern, Aalborg eller et helt andet sted, giver vi dig muligheden for det. Vi er til stede i størstedelen af Danmark, hvilket blandt andet skyldes, at vi mener, at dem, der har lyst til at tage jagttegn, skal have muligheden for det. Vi har mange fordele, der gør, at du bør tage dit jagttegn netop hos os. Disse fordele er blandt andet vores fordelagtige priser, der egner sig lige så godt til den erfarne direktør som til den nysgerrige studerende. Prisen for et jagttegnsforberedende kursus hos os er blot 4.995 kr., hvor du både får materialer, patroner, mad samt drikke og naturligvis undervisning. Der er kun ganske små omkostninger ved siden af, idet du udover den faste pris skal købe lovsamlingen til 129 kr., lærebogen til 499 kr. samt betale et deltagergebyr på 310 kr. Hvis du tilvælger yderligere undervisning, fordi du føler, at du har et behov for dette, vil der naturligvis forekomme et ekstra tillæg svarende til det eller de pågældende tilvalg.

Weekendkurserne kommer selvfølgelig også omkring krav og forudsætninger i relation til de respektive prøver. Vores fremmeste opgave her hos Jagtskole.dk er at klæde dig godt på til Naturstyrelsens jagtprøve, så du som kursist kan klare dig igennem med bravur og erhverve dig et jagttegn, som giver dig ret til at gå på jagt. Vores undervisning baserer sig på weekendkurser, hvor der både er tid til at gennemgå teorien i form af relevant lovgivning og bestemmelser og mere praktisk jægerhåndværk, herunder alt fra vildtkending til våbenhåndtering.

jagttegn og jagtprøve i silkeborg

Vi er med dig fra start til slut under dit jagttegn i Vejle

Noget af det vigtigste for os er, at du kommer bedst muligt igennem processen, der naturligvis skal ende med et jagttegn. Vores nøje tilrettelagte kurser samt vores dygtige personale sørger for, at du får den bedst mulige forberedelse til den endelige jagtprøve. De fleste af vores kursister gennemfører i første forsøg, men hvis noget skulle ske at glippe, sørger vi med vores beståelsesgaranti for, at du året efter får muligheden for igen at deltage på et af vores kurser. Alt dette er ganske gratis, så du slipper for at skulle betale endnu en gang.

jagttegn silkeborg

Få en ny hobby med jagttegn i Vejle, Kolding eller et tredje sted

Uanset hvor du bor i landet, kan det være en stor fordel og en rigtig god idé at få et jagttegn. Med et jagttegn vil du opleve at få en ny hobby, hvor du med garanti får nye, gode bekendtskaber, som du kan dele mange gode oplevelser med. Flere og flere danskere vælger at få jagttegn, hvilket har medvirket til, at det at gå på jagt nærmest er blevet en folkesport. Hos os mener vi også, at alle, der har lyst, skal have muligheden for at få et jagttegn, hvis de altså er fyldt 16 samt har de rette kvaliteter og evner. Mange mener, at jagt er forbeholdt voksne mænd, men vi henvender os både til unge og gamle samt mænd og kvinder, der har lyst til at blive en del af et større fællesskab, hvor der til enhver tid er nogle at sparre med. Der findes mange fordele ved at gå på jagt, hvor det udover fællesskabet er rigtig skønt at komme ud i naturen og få en omgang frisk luft.

Uanset hvilken slags jagtform, du foretrækker, vil du altid have garanti for, at der er flere at dele det med. Det er naturligvis også muligt at tage alene på jagt, hvis man ønsker dette, men for de fleste er det uden tvivl sjovest og mest oplevelsesrigt, hvis man er flere ad gangen.

Den gældende jagtprøve

Naturstyrelsens jagtprøve, der som tidligere nævnt er den, du skal bestå for at få dit jagttegn, afholdes i perioder to gange årligt. Den første periode er fra den 15. april til den 30. juni, og den anden er fra den 15. september til den 31. oktober. Prøven består både af en teoretisk og en praktisk del, hvor dit job er at demonstrere dine færdigheder indenfor jagthåndværket. Den teoretiske del af prøven består af 40 spørgsmål, der skal besvares på en halv time. Her er det tilladt at have op til fire fejl og stadig bestå. Den praktiske del består af din håndtering af skydevåben, hvor du ydermere viser forståelsen for blandt andet forskelligt terræn, skudafstand og lignende.

De forskellige jagtformer

Uanset om du tager jagttegn i Vejle eller Aalborg – eller om du gør det et helt andet sted i landet, findes der en række forskellige jagtformer, så der til enhver tid er noget for enhver smag. Disse jagtformer er:

  • Jagt for stående hund.
  • Strand- og havjagt.
  • Jagt for stødende hund.
  • Fællesjagt.
  • Trækjagt.
  • Rævejagt.
  • Jagt på hjortevildt.

Alle disse jagtformer er med til at indikere vigtigheden af, at du tager på jagt med et professionelt kendskab og en faglig tilgang til håndværket. Med vores jagtkursus er du med garanti klædt godt på til diverse jagtformer, så du aldrig risikerer at gøre noget, der i værste fald kan være farligt eller ulovligt. Jagthåndværket er en fantastisk og sjov sport, men skal uden tvivl tages alvorligt.

Ring eller skriv for yderligere information

Hvis du er interesseret i at tage et jagttegnsforberedende kursus, hvor der er plads til alle, er vi dit optimale valg. Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har nogle spørgsmål eller blot er interesseret i at høre mere om os, vores kurser eller dine muligheder for tilmelding. Vi garanterer en loyal og venlig service, hvor der aldrig er nogen dumme spørgsmål.

Kontakt os for at høre mere om muligt jagttegn i Vejle

Kontakt os på telefon 27 13 76 14 eller via vores hjemmeside, hvor du desuden finder en masse relevante informationer om vores kurser, personale, tilmelding og meget mere.

Tilmeld kursus