Jagttegn: Kolding og Sønderjylland

Hvis du ønsker at gå på jagt, er det meget vigtigt, at du får anskaffet dig et jagttegn, så du lovligt kan tage på jagt og har det rette kendskab til, hvordan skydevåben skal håndteres. Hos os er det muligt at tage jagttegn igennem vores jagtkursus i blandt andet Kolding.

Vores jagtkursus er lokaliseret i Skjern, Aalborg, Aarhus, Silkeborg og i Kolding. Vi garanterer de bedste forudsætninger, så du får mest muligt ud af kurserne. Hos os bliver du nemt og hurtigt forberedt til at tage dit jagttegn i Kolding, da hele kurset kan klares på to weekender. Formålet er naturligvis, at du velforberedt og med masser af selvtillid kan gennemføre Naturstyrelsens jagtprøve, der er forudsætningen for at modtage dit jagttegn.

Tag dit jagttegn i Kolding

Bor du på omkring Kolding eller i Sønderjylland, er der masser af muligheder for både at tage jagttegn, samt gå på jagt. Kolding er indehaver af flere jagtbutikker og med de mange gode omkringliggende skove, er der rig mulighed for gode jagtoplevelser.

Der bor mange mennesker i Danmarks sjette største by, og derfor henvender vi os naturligvis til alle, der ønsker at tage jagttegn. I Kolding og de omkringliggende områder bor der mange studerende, som nyder godt af at gå på jagt i fritiden, hvor der både er mulighed for at få en masse frisk luft i naturen samt nye venner og bekendte.

Weekendkurserne kommer selvfølgelig også omkring krav og forudsætninger i relation til de respektive prøver. Vores fremmeste opgave her hos Jagtskole.dk er at klæde dig godt på til Naturstyrelsens jagtprøve, så du som kursist kan klare dig igennem med bravur og erhverve dig et jagttegn, som giver dig ret til at gå på jagt.

Vores undervisning baserer sig på weekendkurser, hvor der både er tid til at gennemgå teorien i form af relevant lovgivning og bestemmelser og mere praktisk jægerhåndværk, herunder alt fra vildtkending til våbenhåndtering.

jagttegn jagtprøve

Få jagttegnet på en weekend

Som sagt tilbyder vi dig et nøje tilrettelagt kursus, der har til formål at forberede dig bedst muligt til den endelige jagtprøve. Vi tilbyder kurser, der kan klares på blot to uger, hvor du både får praktisk og teoretisk undervisning. Den teoretiske undervisning består af kendskab til lovgivninger og bestemmelser.

Den praktiske del består af vildtkending, våbenhåndtering og generel jægerhåndværk. Begge dele af kurset er lige essentielle og vigtige, da begge dele testes til Naturstyrelsens jagtprøve, som består af en 30 minutters skriftlig prøve med 40 spørgsmål samt en praktisk test.

Her skal du demonstrere din kunnen indenfor håndtering af skydevåben, herunder i forskelligt terræn og i forhold til skudafstand. Jagtprøverne holdes i perioder to gange årligt. Perioderne er fra den 15. april til den 30. juni og igen fra den 15. september til den 31. oktober. Prøverne afholdes mellem klokken 08.00 og 18.00 i hverdagene.

Jagttegn i Sønderjylland til fordelagtige priser

Hos os går vi meget op i, at alle, der er interesseret i jagt, skal have muligheden for at tage jagttegn. Netop derfor tilbyder vi vores populære kurser til meget fordelagtige og fornuftige priser, så alle kan følge med.

Vores weekendkurser indeholdende undervisning, diverse materialer, patroner, mad og drikke fås til kun 4.995 kr. Derudover kommer der små omkostninger i forbindelse med køb af lærebog, lovsamling og deltagergebyr, der henholdsvis koster 499 kr., 129 kr. og 310 kr.

Hvis du har et behov eller ønske for det, er det muligt efter aftale at betale i rater, så du kan betale løbende i stedet for at betale hele beløbet på én gang. Du kan med fordel ligeledes dele oplevelsen med en ven, da der forekommer en rabat ved tilmelding af to personer og opefter.

Der kan naturligvis forekomme ekstra tillæg, hvis du vælger at modtage ekstra undervisning, så du kan føle dig endnu mere selvsikker og klar til den gældende prøve.

Beståelsesgaranti til alle

Vi har et stort ønske om, at alle vores kursister består og gennemfører Naturstyrelsens jagtprøve. Det er meget sjældent, at nogen af vores tilmeldte dumper, men da noget nemt kan glippe, tilbyder vi alligevel beståelsesgaranti. Dette betyder, at hvis uheldet er ude, får du kvit og frit chancen for at deltage på et af vores kurser året efter.

Her kan vi hjælpe dig med at rette op på dine fejl, så du med de bedste forudsætninger kan bestå anden gang. Vi oplever generelt en stor beståelsesprocent for vores tilmeldte, der tager jagttegn på både Sønderjylland, i Nordjylland samt de øvrige dele af Danmark.

Bliv en del af et større fællesskab

Uanset om du tager dit jagttegn i Kolding, Hjørring eller et helt tredje sted, bliver du en del af et større fællesskab, hvor du vil lære mange nye mennesker at kende samt altid have nogle at dele dine jagtoplevelser med. De senere år er jagt vokset i Danmark, og flere og flere melder sig stadig til forberedende kurser til jagttegn.

Jagt er altså ved at blive en folkesport, hvor både mænd og kvinder, unge og gamle deltager. Inden du ved det, bliver jagt din nye hobby, som du hver gang kommer til at se frem til og glæde dig til. Det er især fristende at tage jagttegn, hvis du bor i de større byer som Aarhus, Aalborg og Kolding. Dette skyldes primært, at jagten foregår i naturen, så du automatisk får en pause fra storbylivet og den hektiske hverdag.

Der findes mange forskellige jagtformer, som kan dyrkes. Disse er blandt andet:

  • Fællesjagt.
  • Trækjagt.
  • Rævejagt.
  • Jagt for stødende hund.
  • Jagt på hjortevildt.
  • Jagt for stående hund.
  • Strand- og havjagt.

Uanset hvilken jagtform, du vælger, vil der altid være nogle at sparre med. De mange forskellige jagtformer gør også, at der altid er noget for enhver smag

Kontakt os og hør mere

Hos Jagtskole.dk er vi mere end interesserede i at hjælpe dig så godt igennem kurset som overhovedet muligt. Denne interesse munder naturligvis ud i, at du skal bestå den endelige prøve med selvsikkerhed og gåpåmod. Vores team består af fire mænd, Mik, Rene, Henrik og Lars, der alle er jagttegnskursuslærere, som kyndigt og professionelt underviser kursisterne.

Hvis du har spørgsmål eller blot er interesseret i at vide mere om vores kurser, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information og lignende. Vi står altid klar til at hjælpe, så du på bedste, hurtigste og nemmeste vis kan komme tættere på drømmen om et jagttegn.

Vi kan kontaktes her på vores hjemmeside eller via telefon 27 13 76 14, hvor der aldrig findes dumme spørgsmål. Vi ser frem til, at du bliver en del af vores team.